DANSKARUSELLEN

Det här är Danskarusellen

Danskarusellen är en tävling för dig som vill utvecklas som dansare och scenpersonlighet. Huvudsyftet är att ge dig/din grupp fler scentillfällen för att utvecklas, möta en publik och knyta kontakter med andra inom branschen.
På Danskarusellen har publiken en aktiv roll. Mellan akterna får alla möjlighet att dansa, umgås och träffa andra dansintresserade.

Minst tre scentillfällen

Danskarusellen består av ett antal deltävlingar och en final. Alla dansare är garanterade minst tre scentillfällen plus eventuell finalplats. Du turnerar ihop med andra dansare och får chansen att dansa inför publik, ibland även utanför din egen hemstad.

Få feedback
Både jury och publik ger dig omdöme på ditt framträdande. Detta sker löpande under hela tävlingsperioden och redovisas skriftligen endast till den grupp det berör.
En chans att utvecklas

Tävlingsmomentet är inte det viktigaste. Danskarusellen gör din dansgrupp bättre och får dig att utvecklas som dansare och scenpersonlighet.
Marknadsför dig

Genom Danskarusellen har du stor möjlighet att synas i media. Du kan också marknadsföra dig här danskarusellen.se samt via vår Facebook-sida.
Bygg nätverk

Genom Danskarusellen träffar du mängder med arrangörer, andra dansare, publik och många viktiga kontakter som kan ge din karriär en skjuts.
Fina priser

Priset till vinnaren av riksfinalen varierar och kan exempelvis vara promotionpaket, pressfotografering, videoinspelning eller gig på större scener i landet.
Ännu fler scenframträdanden

Kontakterna och publiken du får genom Danskarusellen kan ge ännu fler scenframträdanden efter tävlingens slut.
För vem?

Tävlingen är öppen för alla oavsett dansstil, erfarenheter eller antal dansare och ev. studieförbund. Det finns dock en åldersgräns på 13 år för att få delta i tävlingen.
Anmäl dig!

Att delta kostar bara 250 kr per grupp eller dansare. Då ingår t-shirts till samtliga deltagare. LÄS MER PÅ DANS KARUSELLENS HEMSIDA, danskarusellen.se

aktuellt